Sunday, December 5, 2010

Nagrada!

Moram da priznam da sam ja jedan od onih likova koji se vrlo često prijavljuju za razne nagradne igre i ravno nikada ništa ne osvajaju. Ali, onaj osećaj slatkog iščekivanja kada otvaram kesicu kafe ili otkidam etiketu sa novina me i onda tera da iznova i iznova pokušavam.
Tako sam se prijavila i za Škrinjin giveaway, ne računajući na poklon, ali potajno se nadajući da ću ga ipak osvojiti. I uspelo je! Osvojila sam igle od bambusa. Sa takvima još nisam plela i jedva čekam da probam. Čak mi i veličina odgovara (četvorka je u pitanju) jer te i najčešće koristim.
Mnogo sam srećna zbog ove nagrade i morala sam da podelim to sa vama. Giveaway traje još tri nedelje i ovonedeljna nagrada je vunica. Divna, crvena! Prijavite se i puno sreće vam želim.
P.S. Prijaviću se i ja ... can't help it ;)

6 comments:

  1. Ako ne ucestvujes, i ne mozes da dobijes :)
    Zato, nema stajanja :)
    Cestitam !!

    ReplyDelete
  2. Jao i ja se isto tako prijavljujem, al' sam najviše dobila 500g kafe (za koju sam morala mesecima da urgiram da mi je pošalju). I da, dobili smo i DVD sa akcionim filmom B produkcije! Al' ne odustajem :) Čestitke, draga, i jedva čekam da vidim šta će te igle novo isplesti!

    ReplyDelete
  3. I ja stalno učestvujem, ne baš stalno, ali vrlo često i nešto mi baš ne ide:(! Treba biti uporan!

    ReplyDelete
  4. Od srca ti cestitam na nagradi.

    ReplyDelete
  5. Hvala Višnja! Čim mi stigne paketić, bacam se na pletenje s njima, već imam par ideja. Slike slede...

    ReplyDelete
  6. Evo, i ti si nešto osvojila! Super. :)

    ReplyDelete