Wednesday, June 8, 2011

Vidi šta sam dobila! -- Look what I got!

Pre nekoliko dana mi se muž vratio iz Norveške gde je proveo mesec ipo dana. Kako bi mi nadoknadio vreme provedeno van toplog doma ponudio se da mi donese neko lepo predivo. I ja sam birala i birala i izabrala Garnstudio Drops Alpaca predivo. Petrolej i roze boje. Po sastavu je 100% alpaka, a na dodir 100% milina. Jedva čekam da počnem da ga koristim.

{  {  {  {  {


My husband has recently returned from Norway where he spent a month and a half. In order to make up for the time away from home he offered to bring me back some yarn. So I chose Garnstudio Drops Alpaca yarn, petroleum and pink. It's 100% alpaca and 100% joy. I can't wait to start knitting.7 comments:

 1. :)))))))))))))))))))) je sve što mogu da kažem :)

  ReplyDelete
 2. :))))))))))))))) i ja isto :)
  i slike su 100% milina :)

  ReplyDelete
 3. Pridružujem se :))))))))))

  ReplyDelete
 4. pridruzujem se i ja!! ljubomorna sam!

  ReplyDelete
 5. Hvala vam, drage moje. I ja imam osmeh od uva do uva. Nikako da počnem da pletem, samo virim u kesu sa predivom i uzdišem i ponekad krišom, kad me niko ne gleda, i pomazim.

  ReplyDelete
 6. Svaka čast mužu za lep gest. A vunica je predivna. Moraću i ja mom mužu da pokažem ovaj post, jer za sad me je samo snabdevao sa literaturom iz inostranstva, a možda u buduće i ja posle ovog posta dobijem neku vunu ili konac. Svrati na moj blog čeka te jedna nagradica. :-)

  ReplyDelete