Saturday, November 27, 2010

An introduction

Zovem se Kristina i ovo je moj prvi blog. Nova sam u svetu blogovanja, pa ćete mi oprostiti što će mi prvih nekoliko postova verovatno biti trapavi.
Ja sam mnogo toga - žena, supruga, majka, ćerka, sestra, prijatelj, profesor engleskog jezika, prevodilac, pletilja i povremeno heklica. Ne uvek tim redom :)
Mama je bila ta koja me je naučila da pletem, kada sam bila u srednjoj školi. Od tada sam plela sa manjim ili većim prekidima, ali sam se zaista posvetila tome u poslednjih dve-tri godine. Ranije sam uglavnom plela za sebe, ali sada mi je ciljna grupa moja ćerka, Ema.
Ova kapica je jedna od prvih stvari koje sam joj isplela.

My name is Kristina and this is my first blog. I am new to the world of blogging, so forgive me if the first few of my posts are a bit clumsy.
I am many things - I am a woman, wife, a mother, a daughter, a sister, a friend, an English teacher, a translator, a knitter and occasionally a crocheter. Not necessarily in that order :)
It was my mother who taught me to knit, when I was in high school. Since then I have knitted on and off, but I've been a very busy knitter in the last two or three years. I mostly knitted for myself, but lately the target group of my knitting is my daughter Ema.
This is one of the first things I have knitted for her.

9 comments:

  1. beba je preslatka, a kapica je jako medena i jako joj lepo stoji :-)

    ReplyDelete
  2. Draga, negde mi se izgubio komentar :( Dobro nam došla! Čitamo se!

    ReplyDelete
  3. Čitamo se, nego šta! Još samo da se raspišem :)

    ReplyDelete
  4. Mashala !
    Odlican post za prvo pisanje :)

    ReplyDelete
  5. Dobrodosla medju kreativne blogerke!

    ReplyDelete
  6. Hvala vam svima na podsticaju! Čitamo se uskoro :)

    ReplyDelete
  7. Ipak te pretpostaavljam tamo nekom sajtu za knjige! Bravo draga!

    ReplyDelete
  8. @Sandrella: Hvala ti, draga moja :)

    ReplyDelete